0
\$\begingroup\$

I program with LPC2368 on ARM7 architecture and will configurate usb coonection with my pc. After initialization periphery and clock, i try to start usb. I am using the following scheme fro pull-up resistor in line D+: USB connection scheme

For connection this pull-up, i change voltage-level on pin UCON from 1 to 0. After this i receive reset signal from host and message GET_DESCRIPTOR. Then i try to reply on request, but controller nothing sends. I think, problem in hardware. Maybe needed disconnect pull-up resistor after detecting my device?

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ When request from host received, i make "CLEAR BUFFER" on control enpoint 0, after write all data in transmit buffer and make validate buffer, but havn't interrupt from EP0_Tx. \$\endgroup\$ – Sauber Oct 18 '15 at 10:46
  • \$\begingroup\$ Show your code, you have most likely a software problem. \$\endgroup\$ – Turbo J Oct 18 '15 at 17:26
1
\$\begingroup\$

Maybe needed disconnect pull-up resistor after detecting my device?

No. The USB host would take this as if you disconnected your device completely.

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ And if i become reset signal from hub, then needed disconnect pull-up for 10 ms or not? \$\endgroup\$ – Sauber Oct 18 '15 at 12:23
  • \$\begingroup\$ Not even when you get a reset from the host. BTW: An USB reset is normal behavior in the connection sequence. Suggest reading the USB specs at least once. \$\endgroup\$ – Turbo J Oct 18 '15 at 12:28
  • \$\begingroup\$ I read this documentation has at least three times, while searching for the cause \$\endgroup\$ – Sauber Oct 18 '15 at 15:14

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for?Browse other questions tagged or ask your own question.