0
\$\begingroup\$

Using the QT600 development kit under Studio 7 in order to develop a touch interface, I can not get the kit to show up when not in programmer mode.

I've managed to write the example HEX onto the ATtiny88 board but when going out of programmer mode the kit won't show up on Studio.

Has anyone used this kit successfully? What steps are required to get the demos up and running?

Any help will be appreciated, the documentation I've read is really outdated.

enter image description here

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ You forgot to ask a question. \$\endgroup\$ – Marcus Müller Nov 18 '17 at 15:03
  • \$\begingroup\$ @MarcusMüller You edited out the question, so there was no question. \$\endgroup\$ – user34920 Nov 18 '17 at 15:07
  • \$\begingroup\$ The "question" I edited out was "Is there anyone around here that used…?", and that is not a question semantically, but a meaningless opening phrase in the syntactical shape of a question... (Your new "what steps are necessary" question, on the other hand, is a question!) \$\endgroup\$ – Marcus Müller Nov 18 '17 at 15:09
  • \$\begingroup\$ @MarcusMüller I have added more specific questions. I assumed anyone reading the post would understand what I am asking. \$\endgroup\$ – user34920 Nov 18 '17 at 15:10
  • \$\begingroup\$ As said, the "what steps are necessary" is the core question. I wouldn't say it's the most specific question in the universe, but it's still a valid question :) \$\endgroup\$ – Marcus Müller Nov 18 '17 at 15:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.