1
\$\begingroup\$

In my design I am using a USB2517i USB 2.0 Hi-Speed 7-Port Hub Controller and I am following the microchip reference schematic with the default settings.

I am trying to interface the USB hub with imx6q(NXP) processor board that running Yocto 4.15 kernel. The thing is the processor board is not recognizing the USB hub.

The block diagram representation is shown below.enter image description here also i am enclosing our schematic design.Schematic for USB HUB

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ Have you tried using the hub with another host? \$\endgroup\$ – Bruce Abbott Nov 24 '17 at 12:14
  • \$\begingroup\$ Do you have those "provisions to isolate" configured correctly? \$\endgroup\$ – Dave Tweed Nov 24 '17 at 19:04
  • \$\begingroup\$ Yes i configured correctly \$\endgroup\$ – Berlin Vince Joe Nov 26 '17 at 9:08
  • \$\begingroup\$ Bruce i connected upstream usb connection to the windows pc it shows that device descriptor error i can't understand what i missed?? \$\endgroup\$ – Berlin Vince Joe Nov 26 '17 at 9:10
  • \$\begingroup\$ The double-connection to host processor doesn't make sense. The processor can't be both host and device simultaneously. \$\endgroup\$ – Ale..chenski Jan 9 '18 at 2:27
1
\$\begingroup\$

We found out the issue, the crystal placement was wrong on usb hub. We rectified it.   The crystal pin no: 1 was confusing and ended up in trouble.   Thanks for the support !!!

\$\endgroup\$

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.