Questions tagged [lwip]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
1answer
154 views

sgmii auto negotiation - how long should this take?

I am working with LWIP - and an 1G marvell phy, m88e1111 - connected to a Microsemi SmartFusion 2 FPGA design using 10b8b (aka: TBI) interface. I'm doing something wrong with the auto negotiation and ...
0
votes
0answers
32 views

DHCP INFORM being sent from server to client instead of the other way round

I am using an ENC28J60 with a CC1352p1 and LWIP to set up a networking stack. I am trying to assign my device an IP address using the DHCP protocol. I'm able to send a DHCP DISCOVER message from my ...
2
votes
1answer
2k views

How can I configure PHY in cubeMX on own board?

I made a customboard using STM32f217VET microcontroller and KSZ8081 PHY (builtin pull-up resistors for TXP TXM and RXP RXM). I Configured my board to use MII mode, anda I used a 25MHz oscillator to do ...
1
vote
1answer
4k views

LWIP Raw UDP API on STM32F2/F7 generated by CubeMX not sending on startup, requires an arbitrary amount of resets to work

I'm working on a project using the LWIP raw API with the stm32f2 and cannot get it to work. The basic concept of the project is to have the stm32f2 acting as the actuator and gets instructions from ...
0
votes
0answers
1k views

IP over LwIP PPPoS with Telit GSM GL865 and STM32F7

I am using Telit GL865 GSM Modem with STM32F7 nucleo development board. I make them communicate via USART1. Firstly, I configure the modem with AT commands as below; after that, modem starts to send ...
10
votes
2answers
7k views

STM32F407 + LAN8720A + lwIP + FreeRTOS = No received Ethernet frames

I'm trying to bring up a PCB that uses an STM32F407 and LAN8720A Ethernet PHY, and I can't seem to receive any Ethernet frames — even though I have no problem transmitting frames. Hardware setup I ...