Questions tagged [st-link]

The ST-LINK is an in-circuit debugger and programmer for the STM8 and STM32 microcontroller families.

Filter by
Sorted by
Tagged with
14
votes
2answers
46k views

How to use external ST-Link to debug/program STM32F103 MCU?

I'm using STM32F103 MCU for my own project and want to use the ST-Link of STM32F411 Nucleo board for external debugging / programming purposes. I've set the CN2 jumpers OFF and my actual question is ...
8
votes
7answers
60k views

STM32 & ST-LINK - Cannot connect to MCU after successful programming

I have built my own board with STM32F7-45VGT6. I have successfully programmed it with ST-LINK v2 (not the original one though) and now I cannot even connect with MCU. I use ST-Link Utility from ST ...
3
votes
2answers
18k views

Problems connecting ST-Link V2 and STM32F4 discovery board

I'm unable to connect to my STM32F4Discovery board using an ST-Link/v2. I've removed jumpers from CN3, connected the cables correctly but the utility tool won't detect anything... Using the ST-Link/...
1
vote
1answer
3k views

STM32 prototype unable to connect to PC using ST-Link/V2 SWD

Circuit Diagram Background & What I have tried. I have wired wrapped this setup myself using a fresh STM32F411RC MCU from digikey (on a proto-advantage LQFP-64 to DIP-64 breakout board). I've ...
4
votes
1answer
3k views

Error when using debugging under Atollic TrueStudio / STM32

I'm using STM32F103C8T6 Atollic TrueStudio STLink2.1 Error I get when debugging: Debug configuration set in TrueStudio: What worked before was in SW4STM32/Eclipse, with the following settings. I ...
1
vote
1answer
280 views

NRST pin of unpowered STLINK V2

I am using the STLINK from a Nucleo board in order to flash and debug a STM32F7 MCU on a custom board. Everything works fine except when STLINK is connected to my custom board AND unpowered. Indeed, ...
1
vote
2answers
1k views

ST-Link connection suddenly stops responding

While I wanted to upload/debug a new HAL Eclipse System Workbench for STM32 project on my STM32F103 it showed the following message: ...
1
vote
2answers
4k views

STM32 & ST-LINK - SWD connector not working

I am using an ST-LINK/V2 debugger (Firmware version V2.J27.S6, up-to-date) to program my STM32F407G discovery board. So far, I have been using USB to flash the MCU, using the STM32 ST-LINK Utility v4....
0
votes
2answers
1k views

“Can not connect to target!” using STM32F0 discovery board as ST-Link

(first posting here so bear with!) Hi, I'm a very novice embedded programmer and have hit a wall trying to use an STM32 discovery board as an ST-Link programmer to an external STM32F051K8T. I know ...
0
votes
1answer
1k views

Stop blinking LD1 on STM32F4 Discovery

I have a system I built using a ADS1263 32-bit ADC that is measuring tiny biopotentials without much amplification (for a variety of reasons not under discussion) -- one very low noise instrumentation ...