Skip to main content

Questions tagged [tina]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0 votes
1 answer
113 views

Transimpedance amplifier: weird simulation results

I am working on a photodiode transimpedance amplifier based on an OPA2374 and decided to simulate it in TINA TI. However, several unexpected issues arose. AOL and GBW product vary significantly with ...
Virgil_Tibbs's user avatar
1 vote
0 answers
69 views

How do I Rename a .301 file to add a component to Tina-ti?

I'm trying to import a model of an NE5534 to TINA-ti that I downloaded from the TI site. The file has the .301 extension. I'm not really sure how I can use this, because I need a .CIR, .LIB, .MOD, or ....
Eli Y's user avatar
  • 91
0 votes
0 answers
29 views

TINA in LTspice [duplicate]

I need ADS8321 for LTspice. I used TINA-TI and when I download it, this is what I get. What should I do? I can't use this as a library.
Maya's user avatar
  • 23
5 votes
1 answer
211 views

Error "Missing syntax element" while adding SPICE model in TINA software

I am trying to add a SPICE model for an AD8606 IC as it is not available in the existing library of TINA software. But it is showing me an error, please help me to resolve it. The error message in ...
maxpro's user avatar
  • 59
0 votes
0 answers
152 views

AD8051 op-amp strange output in TINA-TI as a voltage follower with input < 0.4V

I need to simulate the AD8051 op-amp in TINA-TI. I have no other choice; it has to be TINA TI. I imported the spice model from here using the new macro wizard like shown: When simulating as a voltage ...
BobaJFET's user avatar
  • 1,002
1 vote
1 answer
134 views

Bad voltage output using the TI supplied TPS2557 TINA-TI to PSpice Conversion in LTSpice

I pulled the converted PSpice file for the TI TPS2557 Power Switch directly from the TI website. Copied the contents into LTSpice and created a symbol using the LTSpice auto symbol creator. Verified X ...
atomSmasher's user avatar
0 votes
1 answer
202 views

Instrumentation Amplifier Simulation INA122P Output Voltage not zero (TINA-TI)

I have the following circuit, the INA122 instrumental amplifier. when RG pins are not connected, the default gain is 5. I am sure that the bridge is balanced, however, for the simulations, why there ...
Lactobacillus's user avatar
0 votes
0 answers
264 views

Simulating circuit TINA TI

For my assignment I got to run a transient analysis for the duration of 5 periods of sinusoidal input voltage and display the input voltage (ac + dc) and the output voltage on the RL component. Used ...
dina's user avatar
  • 1
0 votes
0 answers
532 views

TINA TI Zener diode scheme

I've encountered some problems while trying to get this scheme. I don't think graph should look like this. What I am trying is to draw a diagram to record the static characteristic of the Zener diode ...
dina's user avatar
  • 1
0 votes
1 answer
891 views

Error importing third party model to LTspice from TINA

I get error when trying to simulate an exported spice file from TINA to LTspice. According to: How to convert a TINA-TI model into a generic spice mode If I just make a symbol for the spice model I ...
user103776's user avatar