Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 175 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange

Questions tagged [truestudio]

The tag has no usage guidance.

1
vote
1answer
16 views

Atollic debug breakpoint problem STM32

when we are debuging automatic breakpoint is coming near main. how to resolve this issue.
-1
votes
1answer
52 views

How to handle configuration changes to the project with STM32CubeMX

Just starting to use STM32CubeMX and Atollic TrueSTUDIO to code for STM32L011. One thing I noticed is that if I made any changes to the project configuration in STM32CubeMX - they will automatically ...
0
votes
1answer
118 views

STM32CubeMX HAL vs CMSIS

If I generate code using STM32CubeMX then which files are related to CMSIS and which files are related to HAL? My toolchain is Atollic TrueSTUDIO.
2
votes
1answer
47 views

STM32F429I Discovery board - unable to do printf() redirection using SWV/ITM

I am an STM32 newcomer. I recently got an STM32F429 Discovery dev board which I have been playing around with. Currently I'm trying to figure out how to use the debugging functions of this M4 Cortex, ...
0
votes
1answer
55 views

TrueSTUDIO look and feel

I have used Keil uVision and Microchip MPLABX IDE's a lot for various MCUs. Now starting to use Atollic TrueSTUDIO for STM32 MCUs. But even after spending many weeks on trueSTUDIO and building many ...
2
votes
3answers
238 views

Why does setting up some GPIOs cost so much memory?

I'm trying to write a library for my hobbyish purpose and it's almost ready for a smoke test. The only thing that annoys me is a called-once fuction : (Note: all uppercase phrases are macro constants)...
1
vote
1answer
580 views

STM32L1xx HAL_GPIO_Init Problem

I am developing an application for a University project on my STM32L1DISCO board with the STM32L152RC MCU. I have configured the pins and generated the init code via STM32CubeMX. I am using Atollic ...
3
votes
1answer
2k views

Error when using debugging under Atollic TrueStudio / STM32

I'm using STM32F103C8T6 Atollic TrueStudio STLink2.1 Error I get when debugging: Debug configuration set in TrueStudio: What worked before was in SW4STM32/Eclipse, with the following settings. I ...