Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 175 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange

Questions tagged [atollic]

The tag has no usage guidance.

0
votes
0answers
21 views

Flash and debug of multiple STM32 in JTAG with J-LINK

I have a board where 3 STM32 are connected to a JTAG port. The 3 STM32 are daisy chained. I am using a JLINK EDU Mini with Atollic TrueStudio IDE. One STM32F746 is a master for the two slaves ...
1
vote
1answer
36 views

Atollic debug breakpoint problem STM32

when we are debuging automatic breakpoint is coming near main. how to resolve this issue.
-1
votes
1answer
64 views

How to handle configuration changes to the project with STM32CubeMX

Just starting to use STM32CubeMX and Atollic TrueSTUDIO to code for STM32L011. One thing I noticed is that if I made any changes to the project configuration in STM32CubeMX - they will automatically ...
1
vote
0answers
1k views

Atollic STM32H7 + ST-LINK Error writing data to flash with math library

I am currently working on a STM32H743VIT6 chip (on a self-designed board), with the Atollic TrueStudio toolchain (ver. 9.0.0), using a ST-LINK debugger on a STM32F4-Discovery board (ST-LINK firmware ...
4
votes
1answer
3k views

Error when using debugging under Atollic TrueStudio / STM32

I'm using STM32F103C8T6 Atollic TrueStudio STLink2.1 Error I get when debugging: Debug configuration set in TrueStudio: What worked before was in SW4STM32/Eclipse, with the following settings. I ...